Lot 1195, Tingkat Atas, Taman Uda Murni,
    Jalan Pengkalan Chepa, 15400 Kota Bharu, Kelantan

LUKISAN PEMBINAAN

  • 0

LUKISAN PEMBINAAN

Category : Uncategorized

  • Lukisan pembinaan yang bakal anda terima lengkap dengan ukuran dalam unit meter dan kaki, spesifikasi pembinaan, luas setiap ruang, cadangan kemasan dan sebagainya. 
  • Memudahkan Proses Membuat Submission kepada Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) di tempat anda. Kami akan menyediakan lukisan dalam bentuk blueprint. Jadi untuk tujuan submission, pihak kontraktor bertanggungjawab menyerahkan lukisan yang kami sediakan ini kepada pihak yang menguruskan submission bagi pihak anda samada Arkitek atau Pelukis Pelan Berdaftar. Mereka tidak perlu melukis kembali lukisan, sebaliknya hanya perlu menambahkan maklumat yang diperlukan berdasarkan kehendak majlis, memasukkan maklumat tapak berdasarkan geran tanah anda, mewarnakan lukisan mengikut kehendak PBT, cop dan menyediakan beberapa salinan yang diperlukan. Serahkan segalanya kepada pihak kami, kami akan uruskan bagi pihak anda.
  • Mendapatkan Lukisan Struktur. Lukisan struktur hanya boleh disediakan dengan adanya lukisan architecture. Anda boleh menyerahkan lukisan pembinaan yang anda beli ini kepada jurutera Civil & Struktur di tempat anda bagi mendapatkan lukisan struktur seperti lukisan piling, rasuk (beam), tiang dan sebagainya. Proses ini juga akan dibuat oleh pihak kontraktor.
  • Mengira kuantiti bahan binaan secara terperinci. Dengan menggunakan lukisan pembinaan ini, anda boleh mendapatkan kuantiti bahan binaan dengan melantik Jurukur Bahan di tempat anda ataupun kami sebagai pihak kontraktor akan melakukannya untuk anda.


Leave a Reply

Follow Kami